Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
EspañolCatalàEnglish
Sunday, 01 February 2015 - 12:38
  • small text
  • normal text
  • big text
Follow us in Facebook
Youtube Channel
Wikipedia
Visit guide
Help
AnyGaudi 2014 WEB                      GaudiCampins3D             

Dia 1 febrer, Missa IB3. Vida consagrada.

There are no translations available.

Dia 2 de febrer, l'Església catòlica celebra la Jornada Mundial de la Vida Consagrada. Amb aquest motiu, el dia abans, diumenge, el religiós franciscà Pare Batomeu Pont, presidirà, a les 10:30 h., la Missa conventual que serà transmesa per la televisió autonòmica.

Dia 2, la Candelària. L'efecte lumínic.

There are no translations available.

Dilluns, dia 2 de febrer, l'Església celebra la festa de la Presentació del Senyor, coneguda popularment per la Candelària. A partir de les 8:30 del matí, molts ciutadans acostumen entrar a la Seu per contemplar, quan el rellotge avança cap a les 9:00 h., l'efecte lumínic semblant al que es produeix dia 11 del mes 11. A les 9:30 h. es celebrarà la Missa conventual a l'altar major.

Any de les visites de les escoles

There are no translations available.

Els curs escolar 2014-1015 es va consolidant com l'any que els professors han optat decididament per ensenyar als seus alumnes de 6 a 12 anys el monument artístic per antonomàsia de Mallorca, que és la Seu. Es van servint d'uns materials didàctics molt adients que es troben penjats a aquesta web, al portal "Didàctica". Passen ja dels 6.000 els nins de Mallorca inscrits al programa "Visites escolars" conduit, des de la Seu, per Cristina Ortiz.

Any de la renovació del Capítol de canonges

There are no translations available.

L'any 2014 ha vist com es renovava considerablement el Capítol Catedral, atès que han entrat en el col·lectiu 5 membres més que units als canonges que ja ho eren  conformen l'actual Capítol de canonges en actiu, el qual, actualment, consta de 10 membres. 

Any de grans concertistes

There are no translations available.

El 2014, presentat per la Seu com "Any Campins-Gaudí" en ocasió del centenari de la gran reforma del bisbe i l'arquitecte, s'haurà convertit, amb prou raó, en l'any dels grans concertistes d'orgue. Recordem els qui han fet sonar darrerament el nostre orgue major: els organistes de les catedrals de Munich, de Milà, de Westminster, de Mallorca, i el de la Sagrada Família de Barcelona. Amb gran acceptació i gaudi del públic assistent.

News

  • Previous
  • Next
  • Stop
  • Play

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Texts

Writtings

 

Please, select your option:

 

 

Suscripcion

Suscripcion a las noticias y boletines de la Catedral de Mallorca

Search

Web
Catedral Ð Mallorca

Statistics

Content View Hits : 2641078

Who's Online

We have 751 guests online

Holder

Titular

HOLDER

Dedication

dedicacion

Quotes

Citas

QUOTES

Details

detalles

DETAILS

Texts

escritos

TEXTS