Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
EspañolCatalàEnglish
Wednesday, 01 October 2014 - 20:15
  • small text
  • normal text
  • big text
Follow us in Facebook
Youtube Channel
Wikipedia
Visit guide
Help
AnyGaudi 2014 WEB                      GaudiCampins3D              Expo Gaudi SagFam CAT s

FESTA DE LA DEDICACIÓ DE LA SEU

There are no translations available.

El 1 d'octubre de 1346, estava enllestida la part de la Seu que era nomenada "el cap nou”, lloc de la càtedra i de l'altar. Tal dia com avui, el Bisbe Berenguer Batle consagrava l’altar en què s'ha celebrat des de llavors l'Eucaristia. Cada any es commemora la data celebrant la Festa de la Dedicació.

Exposició al Claustre de la Seu

There are no translations available.

Inauguraciò "Palma des de la Seu" és el títol de l'Exposició que ha quedat inaugurada al claustre recentment restaurat de la Seu. El comissari de l'Exposició fotogràfica es el senyor Jaume Gual. Veure el cartell. - Veure le imatges

 


 

 

Palma des de la Seu. Mostra fotogràfica

El proper dimarts 30 de setembre de 2014 s'inaugura la mostra fotogràfica Palma des de la Seu

Palma des de la Seu mostra l'evolució de la ciutat de Palma a partir de dues sèries fotogràfiques que presenten els mateixos enquadraments en dos moments distants quasi cent anys en el temps.

La mostra inclou 17 imatges de Jaume Escalas Real, fetes a la segona meitat de la dècada dels anys 20 del segle passat i 17 imatges de Jaume Gual Carbonell, feta entre 2012 i 2014, que parteix dels mateixos punts de vista, totes des de les cobertes de la Catedral.

Mostra Fot 102014

 


 

 

Palma des de la Seu. Muestra fotográfica

El próximo martes 30 de septiembre se inaugura la muestra de fotografía Palma des de la Seu.

Palma des de la Seu muestra, a partir de dos series fotográficas que presentan los mismos encuadres en dos momentos separados en el tiempo por casi cien años, la evolución de la Ciudad de Palma.

La muestra incluye 17 imágenes de Jaume Escalas Real, realizadas a mediados  de la década de los años 20 del siglo XX, y 17 imágenes de Jaume Gual Carbonell, realizadas entre 2012 y 2014, todas ellas realizadas desde las cubiertas de la Catedral.

 
     
 
 
 
 

Miquela Lladó recita Costa i Llobera

There are no translations available.

El canonge de la Seu Mossèn Miquel Costa i Llobera  escriví un poema sobre la nostra Catedral en el moment que es portava a terme la restauració promoguda pel bisbe Campins i obrada per l’arquitecte Gaudí. Oferim la recitació de Miquela Lladó a l’acte inaugural de l’Espai Campins-Gaudí. Veure el video.

Visites escolars a la Seu

There are no translations available.

Uns 3.000 alumnes procedents de col·legis de Part Forana i de Ciutat estan ja inscrits per realitzar una visita guiada i preparada amb material didàctic pertinent a la Seu, primer temple de l'illa i, també, monument artístic. A aquesta mateixa WEB es facilita informació sobre les inscripcions.

Missa dominical de les 13 h, suprimida

There are no translations available.

A partir del primer diumenge d'octubre la missa que es celebrava a les 13 h queda suprimida. A partir d'aquesta mateixa data, la missa conventual de les 10:30 h en llengua vernacle, anirà precedida pel cant de Laudes a les 9:45 h.

News

  • Previous
  • Next
  • Stop
  • Play

Attention: open in a new window. PrintE-mail

Texts

Writtings

 

Please, select your option:

 

 

Suscripcion

Suscripcion a las noticias y boletines de la Catedral de Mallorca

Search

Web
Catedral Ð Mallorca

Statistics

Content View Hits : 2346186

Who's Online

We have 554 guests online

Holder

Titular

HOLDER

Dedication

dedicacion

Quotes

Citas

QUOTES

Details

detalles

DETAILS

Texts

escritos

TEXTS