Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
EspañolCatalàEnglish
Sunday, 21 December 2014 - 20:20
  • small text
  • normal text
  • big text
Follow us in Facebook
Youtube Channel
Wikipedia
Visit guide
Help
AnyGaudi 2014 WEB                      GaudiCampins3D             

NADAL A LA SEU

There are no translations available.

El dimecres, dia 24 de desembre, a les 23:00 h., tindrà lloc a la Seu la celebració santa de la Nit de Nadal, coneguda com "Matines". Es cantarà la Sibil·la, i es dirà el Sermó de la calenda. Intervindrà la Capella mallorquina. Presidirà la concelebració el bisbe Monsenyor Javier Salinas. Abans, a les 15:30 i a les 17:00, hi haurà celebracions nadalenques ecumèniques en llengua alemanya. Dia 25, horari de misses com els diumenges. Dia 27 a les 20:30, Concert de Nadal, gratuït.

Los candelabros de plata

There are no translations available.

Los famosos dos candelabros de plata, de siete brazos, obra de Joan Matons a comienzos del s. XVIII, que nomalmente pueden verse en la Sala Capitular barroca,  han sido cedidos en préstamo temporal a la Exposición "A su imagen. Arte, cultura y religión" ubicada en "Ferrán Gómez. Centro Cultural de la Villa" en Plaza Colón de Madrid. Los candelabros volverán a la Seu el 27 de marzo de 2015 y adornarán, siguiendo la tradición, el "Monumento" del próximo Jueves Santo.

Missa de la Seu per IB3 Tv

There are no translations available.

La Missa conventual o Missa major de la Seu serà transmesa, els diumenges a les 10:30 h., pel canal autonòmic de televisió. La gravació queda enregistrada al web IB3-Tv, en la secció "A la Carta", amb el nom "Eucaristia".

La Seu, patrimonio inmaterial

There are no translations available.

Las personas constituyen el más valioso patrimonio de la Catedral. Desde julio de 2013 a octubre 2014, la Seu ha mostrado a quienes la visitaron los nombres, con sus reseñas biográficas, de los mallorquines y mallorquinas que consiguieron el honor de ser canonizados o beatificados por la Iglesia. En este período de tiempo, más de un millón de personas tuvieron acceso al conocimiento de este patrimonio inmaterial de nuestro pueblo, y fueron distribuidas 328.000 hojas informativas.

Any de grans concertistes

There are no translations available.

El 2014, presentat per la Seu com "Any Campins-Gaudí" en ocasió del centenari de la gran reforma del bisbe i l'arquitecte, s'haurà convertit, amb prou raó, en l'any dels grans concertistes d'orgue. Recordem els qui han fet sonar darrerament el nostre orgue major: els organistes de les catedrals de Munich, de Milà, de Westminster, de Mallorca, i el de la Sagrada Família de Barcelona. Amb gran acceptació i gaudi del públic assistent.

News

  • Previous
  • Next
  • Stop
  • Play
Homilies

 

   Display # 
# Article Title
1 Domingo IV Adviento
 

Suscripcion

Suscripcion a las noticias y boletines de la Catedral de Mallorca

Search

Web
Catedral Ð Mallorca

Statistics

Content View Hits : 2546279

Who's Online

We have 354 guests online

Holder

Titular

HOLDER

Dedication

dedicacion

Quotes

Citas

QUOTES

Details

detalles

DETAILS

Texts

escritos

TEXTS